Blogg tips!..

mms_img175848361 (MMS)

Det går inte! Kan inte förvandla min kreativitet till något possitivt! Gilla läget, mina onda tankar stormar mig som en lynchmobb. Men vem vill ha kaffesumpsläsning? På tal om kass läsning, så satt jag och läste lite random bloggar idag, jag blev skräckslagen av hur tjejer skrev om sitt liv i punktform. Ett enda "idag har jag" ja,ja,ja,ja snälla ingen cliffhanger nu för fan!! Berätta mer om din magiska müsli o din underbara tarmflora.. Denna eviga lista av verb, var är adjektiven? Essensen? Nää.. Ni får vässa era rosettprydda vaginor.. Man orkar inte läsa. Jag vill ha en blandning av flytande ironi , sarkasm med ett höjt ögonbryn! Tänk er en sorts antites till powerpuffpinglornas kemiska sammansättning. Ta mig upp i troposfären till alla dom rosa elefanterNa.. Påstår absolut inte att jag är varierande och fläckfri.. Påstår att den läsning ni bjuder på är bajs! Låt era åsikter sparka in dom öppna dörrarna.. Man vet typ att man lyckats när man kallas psykfall, skratta då och tala om att även det är en livsstil. Lycka till / eder livscoach


hoppla...

mms_img186086723 (MMS)

With great powers comes great responsibility! Med laddat vapen i ett nyputsat honungshölster tog jag helg. Hade på torsdagen sagt att jag skulle ta det lugnt....alltså fritt fram att slå mig i magen, så jag aldrig säger liknande igen. Fest var ett faktum å jag gillar inte att se ut som en dålig anledning, så jag tog en dusch så jävla varm dusch! Hade någon kramat mig hade jag fan flugit ur skinnet som en skollad jävla mandel. Jag levererade sen mig själv i stilfull ninjaförpackning till förpärlan. Tänkte först ta det lite lugnt, men gav upp innan jag ens börjat. Efter en färgsprakande kväll, så vaknar jag upp mer vrak än Titanic, och helt övertygad om att dåligt är det nya bra... Tittar mig i spegeln och skrattar, klassisk bakishumor.. Tur det är insidan som räknas. Det är nu idioter säger "aldrig mera alkohol" personligen föredrar jag att känna så, skulle aldrig säga det, för att undvika att ljuga för mig själv. Tackar även er som fixxa hem mig. Ni får inte sparken denna helg heller. Nä nu ska jag lugna min puls och dränka mig i kuddar.. Pz


sicken daaag..

mms_img-97267092 (MMS)

Idag var en sån där dag.. En dag lika svår att genomföra som att måla av Mona lisa med vaxkrita på en Whiteboard tavla. Fick en bamsekram av universum direkt på morgonen. Träffade nämligen en väldigt intressant människa på bussen. Och med intressant menar jag eat my fist, och med människa menar jag idiot!!!!!! Denna ... Oh han våldtog min personliga sfär, genom att sätta sig bredvid mig. Trots att bussen i stort sätt var tom. Denna man med överdrivet stor dödslängtan, krånglar sedan fram sin iPad. Jag får fälla in alla kroppsdelar, Medans han flashigt hånler åt mig! Ahhhh!!! Men din iQ är typ 60, ipadda det äckel! Nu är katten mongo också, går banan. Satt o stirra på mig när jag badade, han verkade vara fascinerad över min nakenhet, lr äcklad? Kändes olustigt, jag bönade o bad. Gör nått annat Katt! Nått som katter gör, kurra, sov.. Kissa lite.. Men han tyckte det var höft att vara fyrkant och satt kvar. Dålig dag? Jatack. Källa; Antagligen


Konstaterar att det är en bugg i verklighe...

Konstaterar att det är en bugg i verkligheten. Har inte sovit bra på flera veckor. Står tidigt in på morgonen och skymtar horisontlinjen. Tänker på alla som delar mina sömnproblem, kan vi inte bara lägga oss på en skitstor kudde och prata om vad alla som sover missar...!? På så sätt slipper jag sitta i min ensamhet och smida små schackpjäser i stearin. Som jag endå bara vill äta upp efter en stund. Men jag lyckas ju endå alltid somna, sover en liten ledsen timme, vaknar tröttare än tröttast... 30min kvar tills bussen rullar, ut med hunden. 15min kvar.. Hinna duscha? Ha! Bestämmer mig för att duscha är för färskingar... Luktar iofs inte färskost&örtagård, så jag skäms inte! Har ju börjat ett nytt jobb också, restiden har fan fördubblats men knappast lönen. Vet inte hur jag tänker ibland. Men nu efter tre dagar, har jag hunnit presentera mig, visat mitt äkta jag så att säga. Två försovningar! Och tydlig vägran till att betala två symboliska bagare för morgonkaffet. Den lilla löne förmånen tar jag mig. Och det rubbar jag inte en meter på! Så tro inte att jag i smyg sitter och skammhalsar mitt kaffe. Det här med gratis lunch är ju också ett privilegium som gått mig förbi. Ingen jungfru mark jag knallar runt på längre. Detta lämnar mig två alternativ, 1.) matlåda = slava vid spisen var dag... 2.) käka ute = sämre figur och tunnare pluska.. Avslag på ettan o ute lunch är ett faktum. Har i alla fall hittat en restaurang eller ja "hak" mitt emot kneget, där det serveras svettiga kebab rätter så klart. När jag stor där i dag i den alldeles för långa kön.. Börjar en unge gallskrika, den skrek så länge o högt, att alla dom barnlösa kvinnorna i kön måste kännt hur deras livmoder ställts in på eventuell självabortering. Kvinnans vars barn skrek måste helt klart jobba med kommunikation mellan hjärna och kön! Könet borde ha vetat bättre.. Det hela piggas upp en aning då mannen bakom henne, som förövrigt hade dubbla kryckor. Antingen gör han detta medvetet eller i ren protest mot skriket. Eller så var det bara som det såg ut. Han kliar sig på näsan. Men det som sker när han gör detta är ju att i och med att han höjjer handen mot näsan åker även kryckan upp och killar kvinnan lite. charmant i anus! Hon verkar dock gilla det då reaktionen är noll! Men jag fann det lustigt hur som helst..Tillråga på allt kom jag på mig själv idag nynnandes till "jag kommer" har aldrig känt mig så snuskigt mainstream... Vad gör jag nu? Aja, är väl fast nu? Lika bra att gå hem och ta på mig själv till senaste jambasignalen?? Alternativt peela själen med asfalt och klorin! Tackar för i kväll. / Eder livscoach.. Ridå!


Swish!

Woop woop!

Ja, sitter här i min finaste söndags outfit, det är en känsla som smyger sig på mig, den blir starkare o starkare för varje timme som går. har funderat hela dagen på vad det kan vara?
Sen slog det mig som en blixt från klar himmel.

Det är ju söndag..!!! och inte vilken söndag som helst. här har man gått i 3veckor kunnat vara uppe grislänge o bara slöat. att jobba på skola har sina fördelar, i form av att man får monster långa ledigheter lite då och då.
Dock så backfire dom väldigt ofta eftersom man hinner bli bekväm i sin ledighet. jag kan ju helt ärligt säga att jag överväger ett liv som arbetslös, bara för att få ligga hemma o dega!

Men i morgon drar det igång. härlig uppstigning vid 05:45 som väntar.. det är heldagar som väntar nu igen. 12 tim on the run..
Och eftersom jag har bytt jobb precis, så blir vägen till kneget ännu längre också! vajjert!
Aja tar man sig igenom första veckan bara så brukar det vara cool!

Men bara fem månader kvar till sommarlov !! om man ska vara överdrivet positiv i dystra stunder som denna..

Nä jag hade ju tänkt berika er med ett magiskt inlägg, men det orkar jag inte för mkt att skriva för en ledsen bitter man.. ni får hålla ut lite till..  pz


När jag hamnar bland massa nya människor k...

mms_img-10994375 (MMS)

När jag hamnar bland massa nya människor kan det vara lite läskigt ibland, speciellt om man inte är snyggast, då viskar jag alltid för mig sj, humans are 70% water, and i can Walk on humans, therefore iam 70% Jesus. Det gör mig stark."


Vem är Oscar?

mms_img158409851 (MMS)

Vem är Oscar? Fd ungman, som skildrar tid och otid, trots det ibland försenad..gillar dig förmodligen men visar det inte. Bör oftast ta med en burk salt. Fräsh och i framkant. Trevligt med lite kultur tkr han. Undrar ofta varför Ernst har fil i sin pyssellåda? Och varför inte rödluvan ser skillnad på vargen och mormor. Om jag skulle beskriva mitt sexliv med en filmtitel blir det... The godfather. (Utan ljug blir det.. Fast and the furious) humor? Bjuder jag på! Vill ofta använda keps, får påminna mig själv om att det inte är okey. Om jag var Oscar potter skulle min voldemort vara en talande mandelkubb, hatar dom. Min kryptonit är måndagar möjligen tisdagar också. Djurvän så länge katten skiter i lådan. Spindlar ska dö, blir rädd, skriker som en liten tjej. Manligt... Är alltid söt, enligt mig. Idrottar men är endå lat. Saknar vighet. Dricker hellre öl än vatten och levererar alltid på fest. Får ofta höra ta det lugnt ibland, lyssnar aldrig. Skäms aldrig. Saknar ångest genen. Och är övertygad om att det man inte minns har aldrig hänt. Tkr inte om vintern, men blir röd som en kräfta i sol. Är pedant tror det är ärftligt. Överarbetande? Knappast. Tkr om sushi men hatar fikon. Mitt nyårslöfte var att inte ha nått. Men skulle gärna bli berusad med Tommy Körberg iår. Har lovat att skriva en bok, om känslor o grejor. Drömmer om fina städer och nakna tjejer. Önskar jag hade en djup sexig whiskeyröst. Har svar på alla frågor, men funkar som wikipedia. ( ingen säker källa ) Tack för i kväll! Pz


Syrran o farsgubben!

mms_img-16512106 (MMS)

Syrran o farsgubben!


Julklappssäcken jockes vän!

mms_img177059611 (MMS)

Julklappssäcken jockes vän!


Sweeeeeet 2012!

Shit where iam i? var min första tanke år 2012.. men bultande huvudvärk kom jag sen på att jag är ju arg vafan..Nyårs kvällen som började så bra med alla glada miner stojj o middag. jellyshots o trevligt sällskap. fick ett abrupt slut när det var dags för hemgång, någon/t litet svettigt troll, en människa vars liv jag inte besparar om jag hittar han/henne. denna orena människa har alltså lagt vantarna på min jacka, Fine jag hatar min vinterjacka hatar alla vinterjackor. men dom är dyra. + att jag hade för första gången i mitt liv en hel jävla hög med kontanter, vilket jag förmodar denna lilla apa hade koll på.
Det lilla aset hade dock vett nog att låta mina nycklar vara kvar på festen, intressant? värna han/hon om mig nu lr? var det en förnedring? lr var det ett konstigt sätt att vara snäll? UPPSKATTAT DIN JÄVLA KUKLÄPP!

Men du visste nog inte att du snott fel jävla jacka. var nämligen som så att Oscar N Pettersson som inte hade något nyårslöfte och inte heller något mål med år 2012. Just i detta ögonblick fick ett. jag ska hitta dig om det är så det sista jag gör. mitt liv har precis fått en mening, skulle man kunna säga. jag ska sniffa runt i alla små hörn, smyga som spindelmannen och leka Sherlock på varenda liten ledig minut jag har.
Även om du läser detta och postar mig min jacka och varenda liten grej som fanns kvar i jackan, så kommer jag endå leta upp dig, bara för att. Detta är ju året som jag ska utnyttja allt som är gratis. vi vet ju alla att gratis är godast. därför ska jag börja ta emot Praktikanter hem till mig som ska göra allt skitjobb! har du tur får du en friplats som praktikant.

Medans jag nu skriver detta lilla inlägg har det kommit fram information att min jacka är återfunnen. hur det ser ut penga mässigt vet jag inte än. men detta ändrar inte situtionen. historien bakom "hittandet" är ju aning defuse och konstig.
men slipper ju alla fall frysa häcken av mig!!
Var ju en del andra saker som gäckades under denna festen, vilket min vän inte tkr är så skoj. så kanske ska ändra mitt löfte och hjälpa han hitta hans förövare i stället. vi får se.

aja. 1v ledighet kvar. innan arbete drar igång igen. får ju se hur jag ska fördriva dessa dagar. förslag mottages gärna! min kreativitet och fantasi är ur funktion för tillfället:P

Peace!™


RSS 2.0