Uppdaaaates!

mms_img73733103 (MMS)

Dåligt med updates, sry.. Haft en del för mig. Men så länge bara. Som ni ser fortfarande awesome;) helgens bravader och kommande äventyrs planer redovisas innom kort. Puss


Söndagar ohej.

mms_img-41967068 (MMS)

Söndagar har alltid vart min värsta dag... Nu är de kanske inte min bästa dag, men den klättrar...coachat mitt lag till vinst, två nu i superettan. Går braa nu. Kebab lunch och nu gossip Girl ;) blir en fin kväll. Inget roligt skvaller direkt. Lovar att leverera nästa helg hehe ;)


Idol frosseri!Ännu en härlig idolkväll är till enda.. blandade känslor som sprider sig på Rådstugugatan 10.
Att Moa som vanligt levererar var ju väntat, denna Ängel, gudsgåva till jorden ska vinna hela skiten..
Stör mig bara på dom andra Molly "barbamammam" som står o skriker ut texten som om hon svalt en påse nötter.
Robin lr Robina lr vad han, det nu är? den där skinnpajen som följt dig hela vägen kanske är dags att slänga. ser du inte själv att du påminner om en choritzo i den ? uppstoppad jävla KORV. skämms för fan.
Amanda lilla blyga fondell mkt duktig tjej som förmodligen levt under fritzling sina första 10 år i livet. den socialaförmågan har hon i alla fall glömt någonstans.

Nä enligt mig finns bara en vinnare och det står skrivet i sten!
Så Moa bli några år äldre, så ska jag fria till dig. du gör mina fredagar helt enkelt.

Och ni som inte tkr om Moa.. skäms o tvätta er! smutsiga människor!

Ha nu en trevlig kväll alla! Signerat: Fan alá Moa


Fredags myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyys!

Du vet säkert redan det
att det enda jag behöver,
det enda som jag vill ha,
det är du.
Du vet att jag älskar dej
mer än något annat
som finns på jorden.

Min kärlek till dej
går inte att beskriva,
för den är så oerhört stor.
Ingen kan någonsin riva vår kärlek.
Utan dej skulle jag inte finnas,
du är mitt allt.
Du är det bästa som har hänt mej
och kommer hända.
Det finns ingen som är så fin
och underbar och snygg som dej.
Du är det bästa
som någonsin hänt mej.
Kommer skydda dej med mitt liv.

Tack för att du finns kära Ostbåge.

Ja precis det är fredag och det sprattlar i hela kroppen av glädje! IDOL på tv dubbla sånger dubbelt så roligt. jaa kan fan inte bli bättre, bejakar som vanligt mina kvinnliga sidor med att avnjuta ett glas rött till detta härliga event. Ostbågarna är inköpta och väntar på att kl ska slå 20.oo...
Det här med att han slappis fredagar börjar falla mig i smaken, vem behöver ut o svänga sina lurviga o vakna i misär med årets skallebank varje lördag. Har endå blivit på tok för många festdagar senaste tiden, med allt från toppresultat till snerunes.

Nedräkningen till min stora dag har ju börjat också. 9december smäller det.. 1år yngre o lite roligare blir jag då. storartade planer har jag som alltid.. kommer bli.. wait for it... Legendary.. precis.. kan bli så att det blir årets största händelse. inga konstigheter inga konstigheter.
Always live on the edge.
För vi vet ju alla att man only live twice, så man måste ju slå på stort liksom.
Partystrutar och serpentiner.
Fredags morgon!!

Mornignstar? Nä inte en meter, Oscar och mornar... går ihop lika bra som farmors köttbullar gör med vaniljsås.
Istapps fingrar och röd näsa.

Tar mig lite kaffetid innan arbete vankas.
Idol i dag i alla fall en ljusglimt i livet, blir att införskaffa livets båge o en pava tjuut till detta harmoniska och härliga program.
Mer om livet sen nu är det abstinens!! // Kaffe ( utan kask )


Grinchen!

mms_img-34341252 (MMS)

Princip miss.. Njaa, som gedigen vinter och julhatare borde jag väl egentligen tappat min rätt att kalasa på vinters härligheter så som glögg och pepparkaka. Men det skiter jag i. Kan Mona Sahlin slippa p-böter och lotta Engberg kör på skattefusket. Då kan fan jag avnjuta en glöggkopp med dopp.. Så här sitter jag nu, känner mig lite smutsig över mina handlingar och val. Men men är ju inte brottsligt.. Är väl ingen grinchen innerst Inne kanske. Kanske ska ge julen en chans? Så tomtefan jag har kanske inte vart snällast i år , men jag har fan vart söt. Så ge mig nått fint. Med vänliga hälsningar Oscar


Smartman tänker innan han talar!

"Bara tråkiga människor briljerar på morgonen".... - Oscar


Mio min mio!!!!!


http://www.youtube.com/watch?v=E5OJKeY3Rj4&feature=related


Kanske aning mera avancerad panis!


Panflöjts SM....Denna lilla härliga grej heter panflöjt!
För ca 1år sedan så tjatade jag till mig denna härlighet av en godvän, den köptes till mig och jag lovade att jag skulle lära mig spela MIO MIN MIO..
Ni kanske har sätt dom där indianerna som åker runt och briljerar med sina super panisar. ser ju ganska lätt ut? lr? min panis är väl mera av en nybörjar strut helt klart.. med andra ord borde den ju vara hyggligt lätt att bemästra. Nu ska jag ju inte ljuga för er och säga att jag har tränat 4timmar om dagen. men efter 1år i min ägo har jag inte lärt mig spela en enda låt. den är fan omöjlig att få den att låta bra. jag har kollat youtube klipp på hur man ska göra jag har försökt meditera fram en inre styrka som skulle bära mig mot nya höjder. Jag hade stora tankar om mig och min panis. som jag nu mer lr mindre har gett upp.

Det är ju självklart ett hårt slag, jag brukar inte misslyckas. och inte nog med det så känns det som jag har svikit min vän som faktiskt köpte denna till mig. OCH JAG LOVADE, observera lovade att jag skulle träna och lära mig massa låtar..

Dom där indianerna som säljer dessa små ihop limmade jävuls pinnarna, borde kanske lägga till att det är praktiskt taget omöjligt att lära sig spela på den.. OM man inte är...

1, Arbetslös och inte har några planer på att ta sig in i samhällets.

2,Japanskt musikaliskt underbarn

3, Indian (cheeroke)

4,Man är så dum att man inte fattar hur svårt det är.

5, Tondöv, ( Då fattar man inte att det låter skit helt enkelt)

Var några exempel på vad som krävs..
Är det någon som känner att fan är han dum i huvudet lr? måste ju vara as lätt det där, blåsa lite i ett par rör.
Då kan man helt enkelt få köpa den av mig. för ett oslagbart pris!

För jag klarar inte av att titta på den längre. den gör mig arg.
Får förklara för min vän att panis dog i en tragisk olycka lr något, om det skulle komma på tal om att jag ska ha någon konsert lr liknande.

Först till kvarn!
Signerat: Ingen pil o båge!


LivetsMan!

mms_img379639333 (MMS)

Morgonstund har guld i mun.. En redig jävla myt.. Tanken att kliva ut i kylan, lockar minna sinnen typ lika mkt som smulor i sovsäcken skaver. Men med en dreglande kissnödig hund hängandes över sig är det bara att ta tjuren vid hornen o traska ut. Tack för den goda såsen..i form av självutnämnd till livetsman ska jag väl inte klaga.. Men jag hatar kyla. Får väl trycka ett par hundra muffins och bygga upp lite underhudsfett. Önskar jag var en björn sova bort vintern. Nä överlever jag dagen hörs vi igen. Toppluva vante långkalsong.


Födelsekalas!!


Grattis och hurra kära syster!! 22 snabba baljor i går haha.. men idag har vi firat dig.. efter att min syster inte kunde delta på sin egna födelsedag på den riktiga dagen, då hon jobbade.. så fick vi kalasa i dag i stället hehe..
Tryckt tårta och haft trevligt. presentöppning med mera.. vart en awesome kväll helt enkelt. älskar dig kära syster. och kom ihåg snart fyller jag.. förväntar mig fantastiska presenter så klart. :P

Samme min kära hund som ni ser fick självklart också vara med :P han gillar också kalas tydligen då alla utomstående älskar o mata han. :P bantning ett par dagar på han. herr gräddnos.

i morgon vänder veckan också .. hel ylle.. ta hand om er nu mina kära läsare.. puss&kram skepp o hojj och tjipp!


Modernisera!
Sista rycket på jobbet! youtube roCKar lite innan lektions dags med mina små barn igen! lr ja små 8or va fan! jag är den moderna sortens lärare minsann! det finns det papper på.

Frulle!!!

mms_img-19931858 (MMS)

Men så jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Frukost på jobbet, så ska det se ut. Jobba på skola kan vara bra ibland hehe. Piggade upp världens värsta dag, tisdag. Så nu finns det hopp igen.


Shoppoholic!

Kan fan inte sitta ensam vid en dator för länge.. blir alltid att jag köper nått kul online haha.. men men grejer är väl alltid bra att ha säg :D

Kvälls nöje!

mms_img618817530 (MMS)

Dagens outfit.. Haha nä bara skoja, ville bara att ni alla skulle få se hur snygg jag var i kväll ;)


Oscar Nilsson Pettersson för statsminister...

br_derna_lejonhj (MMS)

Oscar Nilsson Pettersson för statsminister? Ja detta kan vara möjligt inom ett par år. Min plan är att jag startar resan idag. Konstigt tkr nog dom som känner mig. Oscar? Han skiter ju i politiken? Ja det är en true story. Men efter att gått runt på staden idag och tittat mig omkring kom jag fram till vissa saker. Det kändes nämligen som jag gick runt i körsbärsdalen helvete alla hade nangijala frisyr och bohemklädsel. Jag var tvungen att nypa mig i armen.. Tänkte detta är ju inte möjligt jag måste drömma. Jag hatar nangijala frisyrer jag hatar bröderna lejonhjärta. Så nu ska jag helt enkelt bli ledare för landet, så jag kan förbjuda den frisyren och när jag ändå är i farten förbjuds cowboy hatten också. Så vote Oscar. Lägger upp en bild också så ni som inte förstår mig kan titta.. Försök att inte skratta. 100spänn till den som lyckas


Tack alla!

458211586_a79a04 (MMS)

Tack alla läsare, smygare ja alla som besöker "Den nakna sanningen". En vecka nu med 200 gluttare om dagen. Och flera ska det bli ;) idag fyller syster år 22 baljor... Grattis till det. Det firar hon med att jobba kväll på sjukhuset haha stackare. Får styra upp nått i morgon i stället åt henne. Sj sitter man på bussen mot jobbet nu. Trött men alive. Var ju en lugn helg. Bara 40tim kvar till nästa. Men ha en bra dag alla glada. Tjipp på en stund. Dags för stödvila.


Söndag utan ångest! 100 år sen!Världens godaste snacks! livets båge..
inte kunde man tro att en liten sne ostsmakade sak kunde ta en till nirvana o himmelriket på samma gång.
Men jo så är det.MAN TROR MAN DRÖMMER, mina vänner.. avkoppling i soffan med denna härliga detalj i väntan på finalen på True talant. får bli denna helgens avslutning. vart en awesome helg som avslutas på bästa sätt.


För i morgon är det tillbaka till JOBBET igen, aja syster fyller år också så det blir ju tårta på kvällen.. den som väntar på något gott... väntar väl iofs oftast för länge.

Dock har jag ju missat detta med present inköp. kan ju verka snålt, men jag ska orda upp det i morgon. har dock inte jävla aning om vad en 22åring vill ha. speciellt inte när hon inte vet själv. aja förslag mottages gärna. annars får det bli en trogen gammal klassiker. presentkort. brukar kunna funka..

Följ med gärna på Twitter också för mer skvaller i kortare format om livet i metropolen Nora. #Oscarnson @ www.Twitter.com


En uppiggande dänga minsann!!

http://www.youtube.com/watch?v=gngKTFdOOJA

Time tooooo say goodbye!

mms_img-39340781 (MMS)

Där lämnar min kära mamma mig för denna gången :( tack för en trevlig helg.. Vidare för att fira farsgubben med pompa&ståt <3


ticktack...

mms_img116853652 (MMS)

Ett av mina fynd igår. Lr ja fynd. ... Bra blev det ialla fall ;)


Familjemys!Dagen har vart fartfylld o galen.. hel dag som sagt i bronx med familjen.. blev några finare fynd. så nu varvar vi ner kvällen med lite muffins o punköl! eftersom denna lördag går i nykterhetens tecken..
Nu vankas "så mycket bättre" och senare Möövie! Så KvällsHEJ på er!

Lördag med familjen.

mms_img-44833227 (MMS)

Igår var det mys med idol idag är det shopping.. Systeryster fyndar Ikea. Kvällen då? Bra fråga gillar inte det uppenbara så chocka mig världen.


Mot bronx med familj..

Mot bronx med familj.. Får göra lite knasigheter när mor kommer på besök. Långväga från Halmstad city. Över o ut.


Överarbeta inte min grej...

mms_img-26952960 (MMS)

Ännu en dag på kneget.. Fredagsmys o knasigheter.slut


Morgonstund har guld i mun!

7217446499310333 (MMS)

Denna härliga sommarglädje befanns sig inte hos mig nu i morse när jag försov mig för tredje dagen denna veckan. Fick prioritera bort alla morgon rutiner och springa som en ny utsläppt kossa på vår kanten. Han med äckel bussen ... Så här sitter ja halv risig och o klar, på g till kneget... Brukar ju säga att inget kan förstöra mina fredagar, nä kanske inte..!!!!??? Men detta var nära. Aja snart är det fredagsmys lalala


Art

mms_img-19660705 (MMS)

Ännu ett ganska misslyckat försök till att göra något seriöst..


Art

mms_img-20344649 (MMS)

Gammal grej som jag själv diggar.


Art

mms_img105873062 (MMS)

Min gammal passion konstiga saker.. Denna skit gammal.


Art

mms_img128802183 (MMS)

Inte awesome. Men för en som typ bara kan rita robotar o manga helt okey ???


Girls girl.

mms_img213113696 (MMS)

Girls girl.


Försök till nått nytt.

mms_img-74917395 (MMS)

Försök till nått nytt.


Ett stycke art av mig.

mms_img-13988106 (MMS)

Ett stycke art av mig.


Måla måla!

Jag gillar att måla. Lr ja teckna.. Är liksom min grej när jag har tråkigt ;) halva veckan gått också. Underbart...


Funkiz med ZZzz!

Helgen blev braaaaa. Softa kalaset o tagit det lugnt ;) måndag idag lite trött men endå fyra dagar kvar sen.kommer mami<3 saknat henne.. Lite annan glädje i mitt liv just nu också. Men dä ä hämligt -_-


Wounderbaaaaaar!

Skitbra helg, awesome sällskap. Kul o inte så bakis ;) veckan är också tillända redan hehe ;P fruktansvärt härligt. Dock jävligt ensam i helgen... Kan väl ordna sig endååååå hihihi


RSS 2.0