Vinternattens sköld är hååååååååååård!

Onsdagar
I vanliga fall så älskar jag onsdagar dom betyder att da vecka is vänding och man är närmare helg än den där måndagen som vi nog alla tycker lika illa om...
Men alla Onsdagar kan ju inte vara bra? iofs så är vi ju närmare helg fortfarande och alla det där.. men nää denna har inte vart mig helt till belåtelse.
Får alltid samma känsla på Hösten/vinter, traskar ner i deppträsket under hela vinterhalvåret fan ingeting för mig alltså.. mår skit o grubblar massa, svårt att sova svårt att traska upp i mörkret på mornarna.. kallt som satan och kläder högt och lågt.. nä FAN inte okey enligt mig.
Värsta är att jag tkr vinter är längre än vägen till månen! helvete så länge det håller på innan man får slita på sig shorts o lascha igen..
Får väl försöka att hantera denna vintern på något annnorlunda sätt än dom 24 misslyckade jag haft. nått recept på framgång måste det ju finnas kan man tycka ?
Något som endå smakar bra är ju att fotbolls sesongen drar i gång (den riktiga)  i så väl England, Spanien, Italien. Cl drar i gång och vi älskar väl alla Manchester United? luktar vinst i det mesta i år.. Så länge jag får skratta åt Roland och hans lilla Liverpool, :) samma tjat varje år "iår vinner vi" jaa nån gång ska det ju hända men inte år.
Martin min trogna broder har ju också flyttat till Norge av alla jordens länder.. vilket betyder att man inte ser han allt för ofta, han har ju trots allt förgyllt många kvällar för mig. kommer kännas lite skumt utan Morgonmöten, filmkvällar och strapatståg under helgerna. aja självklart så önskar jag han all lycka i sitt nya land och han kommer få det kalas så klart. är ju inte längre än att man kan hälsa på :P Love u lillen.
Detta fick avrunda min afton! / Pälsmössa

Ny tattooooO!


Måndag!

Jävla helg alltså.. lämnar det såå...
Mått som en påseskridskor hela morgonen fick avstå jobbet idag ...
Nu har jag jävulskt tråkigt... dock är jag väldigt glad över min nya tattoo "El padre" fader vår.. som en liten hyllning till en kär far och vän.
Snart dags igen och fullborda min half sleeve som snart ska uppmålad. kommer bli awesome!
:P
/ helium o lustigröst

Låt de gamla drömmarna dö!

Fredag.... stressmorgon då jag försov mig, väntade sedan på en som försov sig ännu mera..
Missade bussen, gjorde inte så mycket dock.. Det dom kändes var att jag fick sitta längst fram i bussen bland mobbade och asmatiker! kände mig liten...

Var en trevlig kväll i går med lite missions och en filmkväll med två av stadens största dårar! :) (snälla så klart )
Vet inte om jag skrattade mest åt den hysteriskt roliga filmen, eller just åt dom två mongona i som satt i soffan bredvid mig.. bra tjockiskväll helt enkelt!

Jag arbetar ju så klart även om jag har tid för sånt här..
Idag ska jag minsann i väg till lekochbuslandet blir ju en upplevelse... Eller???

Nä tur man slutar tidigt i alla fall i dag är dagen det händer..
Jocke my man kommer från STHLM och festar till med mig och nålen.. kommer bli en topppen helg detta!

/ Pava o läsk

Knaaaaaaasmorgon...

Skrikande toner från mobilen... kl ringer 05:45 alltid lika härligt att vakna upp i soffan tröttare än allt.
Katten har skitit på golvet, hunden har bitit sönder ännu ett par dojjor.
Det är med tunga steg jag tar ut samme på pisspromenad innan bussen planenligt ska rulla kl 06:45.

När jag väl har släpat mina tunga ben upp till torget och stått där tillsammans med 20 andra. inser jag att kl är ju fan kvart över 7 och ingen buss... ser då en liten ful jävla skylt som bestämt säger att man inte kan åka från torget idag!! kul kul kul.. får röra på mig ännu mera och ni som känner mig vet ju hur mycket jag älskar att gå.

Mot statoil!

Kom ju tyvärr in till slut, och nu sitter man här på jobbet och har så himla roligt! tur det är fredag i morgon. får fin besök av broder Jocke från sthlm o lite grejer.. kommer bli hur bra som helst hoppas ja..

Nä kaffe på detta..  ha en trevlig dag allesammans.

// Bottenskrap o länstrafik

RSS 2.0